Aardappelpartjes met pesto op de barbecue

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Grote schaal

Bereidingswijze

  1. Schil en halveer de aardappels en snijd elke helft in 4-6 partjes.
  2. Was de aardappelpartjes, giet het eraf en doe ze in een grote schaal.
  3. Meng de , , en door elkaar.
  4. Giet dit mengsel over de aardappels en schep alles goed door elkaar.
  5. Doe de aardappelpartjes zo mogelijk in één enkele laag in een grote aluminumschaal en giet de overgebleven olie erover.
  6. Rooster de aardappels 40 minuten volgens indirecte verwarmingsmethode in een afgedekte barbecue en draai ze na 20 minuten om.
  7. Dek de platte barbecue af met aluminiumfolie en zet een aluminiumschaal op de hotplate.
  8. Rooster de aardappels 20 minuten, draai ze om en dan nog 20 minuten gaar.
  9. Leg de aardappelpartjes op een schaal en strooi er over.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pesto en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Aardappelpartjes met pesto op de barbecue heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Er staat dat pesto geen noten allergie heeft, maar pesto kan met walnoten zijn gemaakt. Dus altijd voorzichtig met pesto en kijken waarmee het gemaakt is!
snuffel 24 augustus 2010

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
112 kcal
5%448 kcal
Vetten
8 g.
12%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aardappelpartjes met pesto op de barbecue