Aardappelpizza met prima Donna maturo
- Herkomst Italie
- Categorie Bijgerechten
- Aardappelpizza recepten
- Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- koken, laten afkoelen, schil verwijderen.
- uitrollen (25 x 40 centimeter), op ingevet bakblik leggen, iets tegen de randen vast drukken, 15 minuten laten rijzen.
- dun op het deeg uitsmeren, daaroverheen de en 2 eetlepels olie verdelen.
- schillen, in ringen snijden, in de resterende olie licht bakken.
- De in blokjes van 5 milimeter snijden.
- De uienringen en hamblokjes over het deeg verdelen en met bestrooien.
- De gekookte in gelijkmatige schijfjes snijden en dakpansgewijs over de pizza verdelen, met zout en peper bestrooien. 150 gram prima donna maturo door de roeren.
- Het mengsel over de aardappels verdelen, daaroverheen de rest van de strooien.
- In een voorverwarmde oven van 200 graden C. 30 minuten bakken.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Aardappelpizza42u10m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pizzadeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas, kwark, kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas, kwark, slagroom
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas, kwark, slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in peper en zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 625 kcal | 31% | 2500 kcal |
Vetten | 26 g. | 38% | 104 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 52 g. | 20% | 208 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |