Schil de en .
Rasp met de hand of de keukenmachine.
Vermeng met een lepel bloem de spekreepjes, 2 en peper(1 stuk) en zout(1 stuk).
Verhit een beetje olie of bakboter in een antiaanbakpan of hapjespan en doe het aardappel-mengsel in de pan.
Druk het met een spatel of paletmes goed aan.
Zet het vuur laag en bak hem goudbruin aan een kant in een minuut of 10.
Doe met behulp van een deksel of groot bord de rosti omkeren en doe hetzelfde met de andere kant.
Als de rosti gaar is controleer dan door te prikken in de rosti en als je geen weerstand meer voelt is het gaar.
Bak de eieren(4)(2) naar eigen voorkeur als spiegelei of dubbel gebakken ei.
Serveer met een lekkere frisse salade met geitenkaas(1 stuk) en druiven(1 stuk).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
spekjes kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren en eieren
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
geitenkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.