Aardappelsalade met ei

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Maak dit recept enige uren van te voren klaar zodat de smaken zich goed kunnen vermengen.
  2. Kook de in de schil tot ze net gaar zijn.
  3. De moeten stevig blijven.
  4. Dompel ze even onder in koud water en verwijder de schil.
  5. Laat de afkoelen.
  6. Wie dat te veel werk vindt, kan de ook schillen en daarna koken.
  7. Dit beïnvloed wel enigszins de smaak.
  8. Snijd de koude in schijfjes of blokjes en doe ze in een schaal.
  9. Kook de hard, pel ze en snijd deze in plakjes.
  10. Leg ze op de .
  11. Snipper de en leg ze op de .
  12. Snijd enige (hoeveelheid afhankelijk van de grootte van de en uw voorkeur) in kleine stukjes en laat ze uitlekken.
  13. Voeg ze daarna bij de .
  14. Maak nu in een aparte kom een flinke hoeveelheid dressing van de overige ingedienten en schep dit voorzichtig door het aardappelmengsel.
  15. Het geheel koel wegzetten en enkele uren in laten trekken.
  16. In die tijd enkele malen voorzichtig omscheppen.
  17. Dit recept kan gevarieerd worden door bijvoorbeeld blokjes appel of een rest vlees toe te voegen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Aardappelsalade met ei heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

Lekker hoor!
Mar 19 november 2013
Heerlijk! Ook lauwwarm erg lekker :-)
Tineke 20 juli 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
113 kcal
5%452 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aardappelsalade met ei