Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Was de aardappels en kook ze afgedekt ca. 20 minuten.
  2. Kook de hard.
  3. Laat de aardappels en de schrikken onder koud stromend water.
  4. Schil de aardappels en pel de .
  5. Laat afkoelen.
    Pel de ui.
  6. Schil de en was ze.
  7. hak de ui en de fijn.
  8. Bak ze in de olie.
  9. Blus af met 100 milliliter water en de azijn.
  10. Breng aan de kook en roer het er doorheen.
  11. Laat ca 5 minuten zachtjes koken.
  12. Breng op smaak met , en wat .
    Snijd de aardappels in partjes en giet de hete marinade e roverheen.
  13. Laat ca. 1 uur intrekken.
  14. Hak de fijn, was de bieslook en snijd hem fijn.
  15. Meng met de en de .
  16. Breng op smaak en roer door de aardappels.
  17. Hak de grof en roer ze door de salade.
  18. Laat minstens 1 uur intrekken en breng nogmaals op smaak.
25
25
25

Variaties op Aardappelsalade voor buffet

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Aardappelsalade voor buffet
VariatieAantalGang
Amerikaanse aardappelsalade voor buffet1Salades
Aardappelsalade voor buffet1Speciale gelegenheden
Champignon-aardappelsalade voor buffet1Speciale gelegenheden

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonblokje en mayonaise
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillonblokje en mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • bouillonblokje, mayonaise, yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokje en mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
209 kcal
10%2508 kcal
Vetten
18 g.
26%216 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aardappelsalade voor buffet