Ingrediënten

+ -
print

Bodem:

Vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mixer
  • Garde

Bereidingswijze

  1. Doe de en de natrena in een kom en mix deze totdat hij romig is.
  2. Voeg de een voor een toe.
  3. Vervolgens de beetje bij beetje toevoegen.
  4. Daarna proeven of de mix na smaak is.
  5. Als de smaak niet zoet genoeg is, een beetje zoetstof bij in doen.
    Het beslag in een beboterde springvorm doen en 30 minuten bakken op een temperatuur 160° C.
    De bodem af laten koelen.

    De gelatineblaadjes in koud water leggen en 4 minuten laten weken.
  6. De en natrena aan de kook brengen en met een garde de erdoor kloppen.
  7. De ingeweekte en uitgelekte door het warme mengsel roeren.
  8. De kwark en de toevoegen en alles goed door elkaar kloppen (met een mixer).
  9. Terwijl het kwarkmengsel aan het afkoelen is, ga je het met toegevoegde zoetstof (na smaak), stijf kloppen.
  10. Als het kwark mengsel afgekoeld is, de stijfgeklopte erdoor scheppen, hierna het mengsel direct in de springvorm scheppen.
  11. Afdekken met plasticfolie en in de koelkast laten opstijven.
  12. Ongeveer 2 á 4,5 uur (Bij mij duurt het de ene keer 2 uur, en de andere keer 4).
  13. Garneren met toefjes.



    In de gehele taart zit maximaal 45. 5 gram koolhydraten.

    45. 5 / 12 = 3. 8 gram koolhydraten per punt taart

    En 1841 kcal in totaal
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • aardbeien past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren en eierdooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en magere kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, magere kwark, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, magere kwark, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
240 kcal
12%960 kcal
Vetten
18 g.
26%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aardbeidenkwarktaart Low Carb