Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
suiker, aardbeien, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
eierdooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
melk en room is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
melk en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, gelatine, suiker
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (6)
Aardbeienbavarois heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.7 / 10 in 6 recensies RESET
Eidooiers en suiker samen opkloppen, wordt maar geen luchtige mengsel, die als een lint soepel en luchtig is. Ik klop echt lang! de suiker wordt korrelig en het wordt niet luchtig.
wat doe ik fout?
Christa 8 mei 2014
Lang geleden ook eens gemaakt maar dan met een glaasje stroh rum (80%) er door heen. Is alleen niet zo geschikt voor kinderen.
Rob 23 december 2012
Wat smaakt dat lekker zeg!
Eerste keer helemaal goed gelukt!
II. Jansen 8 december 2012
Lijkt me niet zo moeilijk voor een beginner als ik! Let's give it a shot!
Sofie 6 oktober 2012
Mmmm, dat zal smaken, het water loopt al uit mijn mond.
Pieter 31 mei 2012
Ziet er goed uit lekker hoor mmmmm.
5 september 2011
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.