Aardbeienhapje
- Herkomst Nederland
- Categorie Pasen
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review

Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Snijd de knoflook in plakjes.
- Meng de knoflookplakjes met de .
- Snijd het in 12 plakken en bestrijk ze met de knoflookolie.
- Rooster het met de oliezijde naar boven in 20 minuten in het midden van de oven bruin.
- Roer de met azijn door elkaar.
- Verwarm het honingmengsel op laag vuur, Maak de schoon en snijd ze in stukjes.
- Schep de door het honingmengsel.
- Besmeer de broodjes met .
- Verwijder de worteltjes van de en verdeel ze over de broodjes.
- Schep het aardbeienmengsel op de rucola.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
- aardbeien past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in stokbrood
- stokbrood kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in mascarpone
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in balsamico-azijn
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mascarpone is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico-azijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 22 kcal | 1% | 88 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |