Abrikozentaart met walnoten
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Abrikozentaart recepten
- Bereiden
- Kookboek van corriekok
- 1 reviews
Keukenspullen
- Bakvorm
- Oven
Bereidingswijze
- Voorwerk:
- Hak de in kleine stukjes.
- Wel zonodig de gedroogde of de verse van pit ontdoen en in erg kleine stukjes snijden.
- Snijd natuurlijk ook de gedroogde klein.
- Doe de in een grote kom en doe de suiker er bij.
- Klop dit samen tot een romig geheel.
- Klop dan de olie er door.
- Nu de gezeefde en er erg rustig er doorheen kloppen.
- De sinaasappelsap, de kleine abrikozenstukjes en de gehakte er door roeren. (mocht je het deeg te dik vinden, doe en beetje olie er bij) Zo nu in de ingevette bakvorm (liefst rond) met deze hap en in de voorgewarmde oven 175 graden C., in 25 minuten gaar bakken.
- Eet smakkelijk!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Abrikozentaart41u20m
-
Recept
Appel-abrikozentaart41u30m
-
Recept
Abrikozentaart435m
-
Recept
Walnoten-rozijnencake41u10m
-
Recept
Worteltaart met walnoten41u
-
Recept
Brownies met walnoten en stukjes chocolade41u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bakmeel
- basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Abrikozentaart met walnoten heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 437 kcal | 21% | 2622 kcal |
Vetten | 13 g. | 19% | 78 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 62 g. | 24% | 372 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |