Advocaatbavarois
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van ma-griet
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
- Pan
- Vormpjes
Bereidingswijze
- Zet de in ruim koud water in de week.
Breng de met het in de lengte doorgesneden langzaam aan de kook en haal de pan van het vuur.
Leg een deksel op de pan en laat 10 minuten staan. - Verwijder het .
Splits de en klop de dooiers met de dik en schuimend.
Giet, al kloppende en in een klein straaltje, de warme erbij en doe dit terug in de pan.
Laat al roerende en op een klein vuur de vla heet worden en binden.
Knijp de uit en los deze op in de hete vla. - Laat de vla afkoelen en schep de erdoor.
Klop de eiwitten en de stijf.
Schep 1/3 deel van de in een kommetje en roer daar de basterduiker door. - Leg de eiwitten op de en spatel de vla erdoor.
Schep de bavarois in vormpjes of coupes en laat deze in de koelkast helemaal opstijven.
Garneer de bavarois met de achtergehouden en de .
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade
- basterdsuiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- advocaat en chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom en melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en gelatine
- Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
- gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 124 kcal | 6% | 496 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 18 g. | 20% | 72 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |