Advocaatijstaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mixer
  • Aluminiumfolie
  • Taartvorm

Bereidingswijze

  1. weken in koud water
    splitsen, eiwit stijfkloppen
    Boter, suiker, romig roeren en 1 voor 1 de eidooiers erdoor roeren met de mixer
    Gelatineachtig uitknijpen en in een bakje met heel weinig heet water oplossen en door het eidooiermengsel mixen.
  2. Eiwit erdoor mixen en moet volledig zijn gemengd, dan de erdoorheen mixen
    Beslag in de koelkast plaatsen.
    Ondertussen een cakeblik voorzien van aluminiumfolie, lange toevoegen in het cakeblik beslag van eroverheen, nog een laagje lange en de laatste laag advocaatmengsel eroverheen.
  3. Evt hagelslag eroverheen strooien.
  4. Afdekken met folie en in de diepvries.

    Lekker als nagerecht, maar ik maak hem ook wel in een ronde taartvorm en dan serveer ik hem ook als gebak bij de koffie.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • basterdsuiker en vanille suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • advocaat kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in vanille suiker en gelatine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
334 kcal
16%3340 kcal
Vetten
7 g.
10%70 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
33 g.
13%330 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Advocaatijstaart