Advokaat-ijstaart
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van slimpie
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spuitzak
Bereidingswijze
- Laat het wat zachter worden, breng de met de aan de kook en laat ze weer afkoelen.
Hak de chocolade in kleine stukjes, schep wat door de chocolade en strijk dit mengsel uit over de bodem van een springvorm van 24 centimeter.
Zet de springvorm in de diepvries totdat het ijs weer wat steviger is geworden.
Roer de door de rest van het ijs, en doe hier dan de helft van in een andere kom.
Giet de af en roer dit door een gedeelte van het ijs- mengsel en schep dit op de chocolade ijsbodem en strijk glad.
Doe hier nu het mengsel op en strijk de bovenkant ook mooi glad
Zet deze ijstaart minstens 4-5 uur in de diepvries.
Meng de met de en klop deze stijf.
Neem de ijstaart uit de vriezer en doe hem op een schaal zetten.
Bestrijk de zijkanten met de en plak hier de tegen.
Doe de rest van de in een spuitzak en spuit bonven op de taart toefjes .
Garneer met de mini m&m.
Zet hierna de taart nog minstens 1 uurtje op een koele plek ofeven terug in de vriezer.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Advokaat monchoutaart43u
-
Recept
IJstaart420m
-
Recept
Hazelnoot ijstaart43u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade en hagelslag
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in pure chocolade
- pure chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in rum en suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade en hagelslag
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 305 kcal | 15% | 1220 kcal |
Vetten | 22 g. | 32% | 88 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 22 g. | 8% | 88 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |