Advokaat monchoutaart
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van ma-griet
- 1 reviews
Bereidingswijze
- De smelten en de gemalen koekjes er door heen doen.
- Mengsel in bakblik doen en stevig aandrukken.
- Bakblik in koelkast doen zodat de bodem stevig kan worden.
De weken in koud water. - De kloppen en in andere kom de en mixen op lage stand.
- Daarna de er door roeren.
- De uitgeknepen in 3 eetlepels heet water oplossen en dit door het advokaatmengsel roeren.
- Daarna voorzichtig de er door spatelen.
- Het mengsel over de koekjesbodem verdelen.
- De taart moet minstens 3 uur in de koelkast opstijven.
Voor het aansnijden de kersenvlaaivulling over de taart verdelen.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in monchou, slagroom, boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- monchou, slagroom, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Advokaat monchoutaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 51 kcal | 2% | 510 kcal |
Vetten | 10 g. | 14% | 100 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 10 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |