After Eight taart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Zeef
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Leg 3 after eights apart.
  2. Breng 800 milliliter in een pan aan de kook samen met de rest van de aftereights.
  3. Doe daarna de creme in een schaal en zet deze met een deksel een nacht weg.
    Verwarm de oven voor.
  4. Neem een springvorm van 26 cm en leg bakpapier op de bodem.
    Scheid de , bewaar de eidooiers voor later en doe de eiwitten in een vetvrije schaal.
    Voeg een snufje en 5 eetlepels koud water toe aan het eiwit en klop dit stijf.
  5. Strooi er en 1 zakje doorheen.
  6. Meng de eidooiers er één voor één er doorheen.
  7. Zeef de , en cacao over de massa en schep dit er doorheen.
    Strijk de zo ontstane biscuitmassa egaal in de springvorm.
    Bak het 35 minuten in een voorverwarmde oven (elek. 175 graden celsius / hetelucht oven 150 graden celsius).
    Laat hem daarna afkoelen.
  8. Snijd de biscuit 2 maal overlangs door.
  9. Klop de chocolademintcreme luchtig op en doe er 2 zakjes en de slagroomversteviger door.
  10. Strijk op de onderste biscuitlaag 1/4 deel van creme overheen en daarna op de tweede en derde laag biscuitlaag hetzelfde.
  11. Strijk de rest van de creme er in een licht golf patroon overheen.
    Zet de taart 1 uur koud weg in de koelkast.
  12. Klop de 100 milliliter stijf en garneer de taart met , stukjes after eight en blaadjes .
25
25
25

Variaties op After Eight taart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van After Eight taart
VariatieAantalGang
After eight taart1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • slagroom en slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
519 kcal
25%2076 kcal
Vetten
8 g.
12%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
45 g.
17%180 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
43 g.
48%172 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor After Eight taart