Aioli

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Blender

Bereidingswijze

  1. Meng ei, , , en knoflook in een blender en voeg druppelsgewijs de toe en blijf draaien totdat de saus dik en glad is.
  2. Lekker bij verse aardappeltjes of voor over de sla.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Aioli

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Aioli
VariatieAantalGang
Aioli4Sauzen en marinades
Aiolisaus1Sauzen en marinades
Dè lekkerste aïoli/ knoflookmayo - net iets anders1Tapas

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eierdooier is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Aioli heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies
RESET

Klopt, ik vind dat ook Dick. Ik heb eerst 3 keer aioli gemaakt met verschillende olijf olie. Dat is niet lekker. Veel te nadrukkelijk aanwezig. Met zonnebloem olie krijg je de perfecte smaak.
Gerard 21 september 2013
Dan moet het wel extra virgine zonnebloemolie zijn wil je het gezond houden, en die is vrij sterk van smaak. Beter een zachte EV olijfolie gebruiken!
Mia 10 juli 2013
Volgens mijn op Ibiza wonende dochter moet voor een veel beter resultaat de olijfolie worden vervangen door zonnebloemolie.
Dick 27 november 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
18 kcal
0%72 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aioli