Ajam Pangang
- Herkomst Indonesie
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Ajam pangang recepten
- Bereiden
- Kookboek van 4februari05
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Bak de kip gaar.
- Wanneer de kip gaar is.
- voeg je de , ketjap, en toe.
- Goed doorroeren.
- Voeg het en de toe.
- Goed doorroeren.
- Voeg nu de en de atjam tampoer toe.
- Weer goed doorroeren.
- Al roerend aan de kook brengen.
- Lekker met rijst of friet.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Indonesische kipdrumsticks (ajam pangang)41u30m
-
Recept
Ajam pangang met santen (gebakken kip met kokos/klapper)41u30m
-
Recept
Ajam Paha pangang (Geroosterde kip)450m
-
Recept
Daging ajam taugé (kipfilets met taugé en een zoet sausje)450m
-
Recept
Smoor ajam430m
-
Recept
Ajam Pangang Boemboe Roedjak41u
Variaties op Ajam Pangang
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Ajam pangang boemboe Padang (geroosterde kip in Padang saus) | 1 | Gevogelte |
Ajam Pangang Boemboe Roedjak | 1 | Gevogelte |
Indonesische kipdrumsticks (ajam pangang) | 1 | Gevogelte |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek
- ketchup en sambal oelek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketchup, ketjap manis, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in ketchup
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en maizena
- ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 117 kcal | 5% | 468 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 26 g. | 10% | 104 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |