Ajam Peteh Ketjap
- Herkomst Indonesie
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Ajam ketjap recepten
- Bereiden
- Kookboek van 34533
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Wadjan
Bereidingswijze
- Snijd de , de , de en de lomboks fijn.
- Snijd de in reepjes.
- Verhit in een wok/wadjan de en fruit hierin de en de voor 2 minuten.
- Voeg dan de kip toe en bak deze rondom lichtbruin.
- Dan de lomboks, de , de , de palmsuiker en de ketjap toevoegen.
- Vervolgens het toevoegen en dit 5 minuten laten stoven totdat de kip gaar is.
- Meng de maïzena met wat en voeg het bij de saus en roer dit totdat de saus gebonden is.
- Als laatste de en de toevoegen en serveren.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)41u
-
Recept
Sambal Goreng Ajam Peteh440m
-
Recept
Ajam goreng kalasan (gefrituurde licht gekruide kip)445m
-
Recept
Ajam ketjap (kip met kruiden en sojasaus)450m
-
Recept
Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)41u55m
-
Recept
Hati ajam ketjap pedis (gebakken kippenlever in hete ketjapsaus)445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- ketjap manis is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena
- olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 257 kcal | 12% | 1028 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 1 g. | 5% | 4 g. |
Waarvan onverzadigd | 2 g. | 6% | 8 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |