Ajam Sebelah Isi (rolletjes van kip en groente met pittige botersausje)

Ingrediënten

+ -
print

Voor de saus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Stoompan
  • Pan
  • Rasp
  • Vuurvaste schaal

Bereidingswijze

  1. Snij de in plakken van 0. 5 cm dik
    Maak de schoon en snij deze in dunne reepjes
    Maak de boontjes schoon
    Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn
    Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes
    Maak de bosuitjes schoon en snij deze in hele dunne ringetjes
    Schil de en snij deze in dunne reepjes
    Los de maïzena op in een beetje water
    Kook de groenten beetgaar giet deze af en laat de groente uitlekken en afkoelen
    Meng , en goed door elkaar
    Bestrooi de kipfilet met het kruiden mengsel
    Rol de wortels en de boontjes in de plakken en zet deze vast men een stukje keuken garen
    Leg ze in een vuurvaste schaal die in een stoompan past.
    Zet een stoompan klaar op het vuur.
    Smelt de in een pan en fruit de geperste knoflook en de djahé totdat het gaat geuren.
    Voeg de en de er bij en roer het goed door.
    Voeg de , , en er bij en roer goed door.
    Bind de saus met de maïzena.
    Voeg de bosuitjes en de toe
    Schep het geheel goed door
    Giet de saus over de visrolletjes en stoom ze daarna gaar
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
  • bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
  • ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
  • boter en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
179 kcal
8%716 kcal
Vetten
22 g.
32%88 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ajam Sebelah Isi (rolletjes van kip en groente met pittige botersausje)