Ajam Stuffed Panas (gevulde kip)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Vijzel
- Koekenpan
- Rasp
Bereidingswijze
- Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn
Rooster de in een droge koekenpan
Maak de schoon en rap deze fijn
Maak de schoon en snij deze in kleine ringetjes
Maak de rawits schoon en snij deze in kleine stukjes
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn
Maak de schoon en rasp deze fijn
Maak de djahé schoon en rasp deze fijn
Wrijf in een vijzel de alle ingrediënten van de boemboe tot een homogene kruidenpasta
Wrijf de met de helft van de kruiden pasta in.
Kook de cassavebladeren en snijd ze daarna fijn.
Meng de cassavebladeren met de andere helft van de kruidenpasta
Vul met het mengsel van kruidenpasta en cassavebladeren de .
Wikkel de in bananenblad en zet deze vast.
Stoom de 40 minuten
Verwijder het bananenblad
Rooster de op de barbecue helemaal gaar en mooi bruin van kleur.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ajam Betutu (gegrilde kip in bananenbladeren)42u30m
-
Recept
Ajam gomeh (kip in kokossaus)445m
-
Recept
Ajam besengeh (mild gekruide kip)41u
-
Recept
Ajam Kare (stevig gekruide kip)455m
-
Recept
Ajam besengeh tegal (gekruide kip)450m
-
Recept
Ajam baker berboemboe (gegrilde kip zeer heet)445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 149 kcal | 7% | 596 kcal |
Vetten | 9 g. | 13% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |