Maak de schoon en snipper deze fijn.
Maak de schoon en pers deze fijn.
Maak de schoon en snijd deze in dunne ringetjes.
Kneus de .
Schil de en snijd deze in grote stukken.
Pers de citroen(1 stuk) uit.
Hak de kip(1 stuk) in stukken.
Fruit de uien(3) en knoflook(4 tenen) in olie(1.5 deciliter) glazig.
Bak de stukken kip(1 stuk) dan om en om lichtbruin.
Voeg de boemboe toe en fruit die eveneens mee.
Blus het geheel met water(2 deciliter) en laat de kip(1 stuk) ongeveer een half uur sudderen.
Voeg dan de santen(50 gram) erbij en laat deze smelten.
Laat de kip(1 stuk) nog een half uur sudderen.
Eventueel water(2 deciliter) toevoegen, als het water(2 deciliter) te snel is verdampt.
Verwijder voor het opdienen de sereh en djahe(1 schijfje)(1 theelepel).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.