Akkerovenschotel voor kids
- Herkomst Nederland
- Categorie Hoofdgerechten voor de kleintjes
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Kook de 15 minuten of tot ze gaar zijn en giet ze af, stamp ze fijn en meng de met de helft van de erdoor.
- Verhit intussen de olie in een koekenpan met dikke bodem en voeg de en de knoflook toe.
- Bak ze 5 minuten of tot de glazig is.
- Voeg de toe en bak het geheel nog 3 minuten.
- Voeg het gehakt en de toe en rul het gehakt in ca. 10 minuten.
- Voeg (naar smaak) en de bouillon toe en laat het geheel zonder deksel 20 minuten sudderen.
- Voeg de worchestersaus toe.
- Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
- Meng het gehaktmengsel door de en schep het in de ovenschaal.
- Strooi de broodkruimels erover en de kaas.
- Trek met een pollepel greppels over de bovenkant van het gerecht en bak goudbruin onder de grill.
- Blancheer de doperwten en de broccoli.
- strooi de doperwten over de
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
- runderbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in broodkruim
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon
- boter, kruiden, runderbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 265 kcal | 13% | 795 kcal |
Vetten | 17 g. | 25% | 51 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 14 g. | 5% | 42 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |