Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
Gluten
pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
Suiker
suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
Koemelk
pure chocolade en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, boter, melk
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
pure chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in amandelen
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, boter, melk
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Amandel-chocoladekoekjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Ik heb de kaneel-chocoladekoekjes nog niet gemaakt. Ga ik zeker doen. Maar hebt u nog meer koekjes gerechten voor diabetici. En koekjes recepten voor diabetici, maar tegelijk natrium arm?
Mijn man sn... Lees reactie
Marijke Koyen 22 februari 2015
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.