Amerikaanse aardappelsalade voor buffet

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Was een dag van te voren de en kook ze ca. 20 minuten.
    Kook de hard, laat ze schrikken met koud water, pel ze en laat ze afkoelen.
  2. Pel en snipper de .
  3. Halveer de en verwijder de zaadlijsten.
  4. Was de en snijd hem in blokjes.
    Los het bouillonblokje op in 200 ml heet water.
  5. Roer de azijn en de erdoorheen.
  6. Breng op smaak met en .
    Giet de af, pel ze en snijd ze in kleine blokjes.
    Schenk de bouillon eroverheen.
    Spatel de en de erdoorheen en laat ca. 1 uur marineren.
    Roer de en de door elkaar, Breng op smaak met en .
  7. Snijd de in blokjes.
  8. Snijd de in plakjes.
    Was de bieslook en hak het fijn.
  9. Rasp de kaas grof.
  10. Meng de saus, het ei, de augurk, de bieslook en de kaas door het aardappelmengsel.
    Verdeel de salade over een tulbandvorm en druk goed aan.
    Zet afgedekt een nacht in de koelkast.
  11. Neem de vorm ca. 1uur voor het opdienen uit de koelkast en stort de salade op een taartplateau.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillonblokje en mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • groentebouillonblokje en mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • groentebouillonblokje, mayonaise, yoghurt, goudse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt en goudse kaas
  • mayonaise en goudse kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in yoghurt en goudse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokje en mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • goudse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
259 kcal
12%2590 kcal
Vetten
21 g.
30%210 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
1%50 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Amerikaanse aardappelsalade voor buffet