Amuse hartige stoofpeer
- Herkomst Nederland
- Categorie Amuses
- Bereiden
- Kookboek van JeroenVerhagen
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Schil de stoofperen.
- Stoof de peren met rode , en .
Steek rondjes van ongeveer 5 centimeter uit het (1 per persoon).
Rooster de rondjes in pan, onder de grill of in de broodrooster.
Kook 1 deciliter kookvocht van de peren tot een siroop.
Snijd de peren in cirkels.
Leg een geroosterd broodje in de uitsteekvorm. - Leg hier een laagje verkruimelde kaas over heen, waarna je er een plakje peer op legt.
- Als finishing touch een beetje van de siroop er over heen.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in krentenbrood
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in krentenbrood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in krentenbrood en wijn
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in krentenbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in krentenbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in krentenbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 7 kcal | 0% | 28 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |