Amuse van gekarameliseerde scampi's
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Pan
Bereidingswijze
- Maak eerst de karamelsaus.
- Meng alle ingrediënten voor de saus in een pannetje.
- Verhit de pan en breng langzaam aan de kook.
- Laat zachtjes koken tot de is opgelost.
- Neem de pan van het vuur.
- Verhit de in een wok tot de damp er vanaf slaat.
- Roerbak hierin de knoflook met goudbruin.
- Voeg garnalen, 2 eetlepels karamelsaus en de chili- toe.
- Kook de saus in 1 minuut zover in dat de garnalen nog net bedekt zijn.
- Voeg de toe en roerbak het geheel nog 30 seconden.
- Serveer de garnalen met de rest van de saus.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Soesjes van zongedroogde tomaat en kaas voor buffet430m
-
Recept
Saté van tahoe41u50m
-
Recept
Vishapjes van verschillende soorten vis430m
-
Recept
Brabantse balkenbrij van mijn moeder410m
-
Recept
Champignons in een jasje van kruidenbeslag445m
-
Recept
Bitterballetjes van gerookte forel450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker en vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- vissaus kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in scampi
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 129 kcal | 6% | 516 kcal |
Vetten | 44 g. | 63% | 176 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 31 g. | 34% | 124 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |