Ananascake

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Zeef
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden C.
  2. Laat de in een pannetje op laag vuur smelten en laat het iets afkoelen.
  3. Zeef de .
  4. Boen de schoon en rasp de schil.
  5. Vet een cakevorm in met .
  6. Klop de met de en een snufje zout los en roer de gesmolten er door.
  7. Voeg de toe met het , en sinaasappelrasp toe.
  8. Meng het geheel tot een romig beslag.
  9. Schep het beslag in de cakevorm en bak de cake in het midden van de oven in 50 minuten bruin en gaar.
25
25
25

Variaties op Ananascake

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Ananascake
VariatieAantalGang
Ananascake1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • rietsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en boter om in te vetten kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en boter om in te vetten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en boter om in te vetten is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Ananascake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 2 recensies
RESET

Beste Silvia, misschien kun je ander keertje het recept beter nog een keer goed lezen voor je gaat bakken? Het staat 2 theelepels hoor, in plaats van 2 eetlepels.
Lelika 8 november 2012
Dit recept klopt absoluut niet! 2 eetlepels bakpoeder?! Finaal mislukt! Keek later nog eens goed en dacht ... 2 eetlepels bakpoeder? Dat is dus wat er niet klopte ... het was ook echt niet te eten e... Lees reactie
Sylvia 19 augustus 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
3191 kcal
159%3191 kcal
Vetten
226 g.
323%226 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
451 g.
173%451 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ananascake