Ansjovisrolletjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Tapas
Bijpassend: cocktails - Bereiden
- Kookboek van peters
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
Bereidingswijze
- Vet een bakplaat in.
- Haal de korstjes van het brood en besmeer ieder sneetje met , en .
- Verdeel de kaas erover en strooi er naar smaak wat over.
- Rol de sneetjes op en leg de rolletjes met de naad naar onderen op de bakplaat.
- Bak de rolletjes in ongeveer 6 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden C.
- goudbruin.
- Snijd de rolletjes een keer doormidden, leg ze op een schaal en serveer ze als ze nog warm zijn.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wit brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in wit brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in wit brood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wit brood
- wit brood, boter, parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en parmezaanse kaas
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Sporen van noten kunnen voorkomen in wit brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in wit brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 426 kcal | 21% | 1704 kcal |
Vetten | 46 g. | 66% | 184 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |