Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Neem een pan en kook 5 liter water, als het water aan de kook is, voeg de pasta toe en laat het 10 minuten koken.

    Tegelijkertijd neem een hoge bakpan en bak daar het in totdat het kleine stukjes zijn (rul bakken).
  2. Daarna voeg je de toe en een beetje peterselie.
  3. Laat het geheel zachtjes doorsudderen.

    Als de pasta goed is zoals jullie hem lekker vinden, giet het water eraf.
  4. En voeg de saus aan de pasta toe in de pan of doe de saus bovenop de pasta in ieder bord.

    Als je iets meer smaak wilt toevoegen raadt ik aan om een grote ui en een teentje knoflook toe te voegen.
  5. Dan moet je deze beiden voor het in de bakpan goudgeel bakken en daarna het erbij gooien en gaar bakken.
  6. Pas als het gaar is, dan doe je de tomaten saus erbij en laat het samen sudderen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Anti-crisis recept: pasta met tomaten-gehakt saus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Een alernatief low-budget recept is bv een risotto maken van een uitje met bastmatirijst en als groente doperwten in de risotto meekoken. Een ander goedkoop recept is een risotto met bijvoorbeeld roe... Lees reactie
pf 13 april 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
296 kcal
14%1184 kcal
Vetten
17 g.
24%68 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Anti-crisis recept: pasta met tomaten-gehakt saus