Appel-bosuistamppot

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Schil de en snijd ze in stukjes.
  2. Schil de , verwijder de klokhuizen en snijd ze in dunne plakjes.
  3. Snijd de in reepjes.
  4. Snijd de in dunne ringetjes.
  5. Snijd de kaas in dobbelsteentjes.
  6. Kook de in water met in 20 minuten gaar.
  7. Kook de appelplakjes in 1,5 deciliter water 7 minuten en naam de pan van het vuur.
  8. Giet de af en stamp ze fijn.
  9. Schep de aardappelplakjes met het vocht, mosterd, en door de .
  10. Breng het gerecht op smaak met .
  11. Bestrooi de stamppot met de blokjes kaas.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chorizo en jong kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jong kaas
  • jong kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in franse mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jong kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in franse mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jong kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Appel-bosuistamppot heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
RESET

Lijkt me wel lekker die verschillende soorten stampotten ga ik wel uit proberen.
R. Hendriks 11 mei 2012
Leuk idee en het ziet er ook leuk uit. De smaak is bijzonder: Niet vies, maar ook niet lekker. Voor ons niet voor herhaling vatbaar, sorry.
Esther Maarleveld 10 mei 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
14 kcal
0%56 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Appel-bosuistamppot