Appel-boterkoek

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Meng de , boter, tot een soepele deegbal.
  3. Verdeel de deegbal over de bodem van de schaal.
  4. Invetten hoeft niet.
  5. Verdeel de gelijkmatig over de deegbodem.
  6. Leg daarna de appelschijfjes er dakpansgewijs overheen.
  7. Meng en bruine en bestrooi hiermee de appellaag.
  8. Bak de koek in 30 minuten gaar.
  9. De koek is goed als de randen mooi bruin zijn.
  10. Bereid in tussen de gelei van en taartgelei en giet deze over de afgekoelde boterkoek.
25
25
25

Variaties op Appel-boterkoek

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Appel-boterkoek
VariatieAantalGang
Appel-boterkoek3Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • basterdsuiker en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
taart
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
3367 kcal
168%3367 kcal
Vetten
97 g.
139%97 g.
Waarvan verzadigd
56 g.
281%56 g.
Waarvan onverzadigd
31 g.
104%31 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
12 g.
208%12 g.
Koolhydraten
575 g.
221%575 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
40 mg.
5%40 mg.
Ijzer
0 mg.
1%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Appel-boterkoek