Appel-cheesecake

Ingrediënten

+ -
print

VOOR DE CHEESECAKE:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Was de en snijd ze in parten.
  2. Doe ze in een pan en schenk de erbij.
  3. Vul aan met water tot de net onder staan.
  4. Voeg de , kaneel, en toe en breng alles aan de kook.
  5. Laat de 10 minuten koken op laag vuur tot ze zacht zijn en je er gemakkelijk met een vork in kunt prikken.
    Giet de af en verwarm de oven voor op 160 graden.
  6. Mix de met de in een keukenmachine of kneed met je handen tot het een deegbal wordt.
    Druk het deeg uit op de bodem van het bakblik.
  7. Zorg dat het overal even dik is.
    Vet de rand van de vorm in met een beetje .
  8. Mix de met de , de , , citroenrasp en het tot een egaal beslag en giet het op het deeg.
    Druk de appelpartjes erin met de schil naar boven.
  9. Bak de taart in het midden van de oven in 40 minuten goudbruin en gaar.
25
25
25

Variaties op Appel-cheesecake

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Appel-cheesecake
VariatieAantalGang
Appel-cheesecake1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter en roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in cruesli
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, roomkaas, room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn, suiker, suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Appel-cheesecake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Zijn 8 appels niet erg veel?
Petra 18 november 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
333 kcal
16%3330 kcal
Vetten
22 g.
32%220 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%130 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
20 g.
22%200 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Appel-cheesecake