Appel loempiaatje met marsepein en chocolade

Ingrediënten

+ -
print

Saus:

Garnering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Schil de appels en snijd ze brunoise.
  2. Bak de appel 2 min.
  3. aan in de en voeg en toe, laat uitlekken en afkoelen.
  4. Maak van de met water een papje(lijm).
  5. Leg de uit, leg er een reep op met appelstukjes en vouw het vel op zoals een loempia, plak de naden goed dicht met het bloempapje.
  6. Leg de loempia's op een bakplaat en bestrijk ze met iets .
  7. Oven voorverwarmen op 225 graden C.
  8. Bak de loempia's in 12-15 min.
  9. krokant en gaar.
  10. Maak de saus door de te laten karameliseren, afblussen met en en met de rasp en laten inkoken.
  11. Op smaak maken met de sinaasappellikeur.
  12. Smelt de en doe in een cornetje.
  13. Serveer de loempia's met , sinaasappelsaus en een quenelle van , garneer met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en chocolade
  • chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en loempiavellen
  • suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in marsepein en chocolade
  • boter en chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • marsepein en chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in marsepein
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
204 kcal
10%1632 kcal
Vetten
7 g.
10%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
20 g.
7%160 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
12 g.
13%96 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Appel loempiaatje met marsepein en chocolade