Appel-pannenkoektaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Doe de pannenkoekenmix in een beslagkom en meng er in gedeelten de door.
  2. Klop één voor één de erdoor.
  3. Zet het beslag even apart.
  4. Schol de en boor de klokhuizen eruit.
  5. Snijd de in ringen van 1/2 cm dik en besprenkel ze met .
  6. Meng de kaneel door de .
  7. Smelt een klontje in een koekenpan en schenk een beetje beslag in de pan voor een dun pannenkoekje.
  8. Bak het aan een kant bruin en keer de pannenkoek om de andere kant te bakken.
  9. Bak ze de rest van de dunne pannenkoekjes tot het beslag op is.
  10. Houd ze warm op een bord die op een pan warm water staat.
  11. Bak de appelringen in de koekenpan en strooi er een beetje kaneelsuiker op.
  12. Laat ze goudbruin worden.
  13. Keer ze voorzichtig om en bak de andere kant.
  14. Leg ze op een bord en houd ze warm.
  15. Leg een pannenkoekje op een bord en beleg deze met appelringen.
  16. Leg hierop weer een pannenkoekje en stapel tot alle pannenkoekjes en appelringen op zijn.
  17. Verwarm de met een beetje water in de koekenpan en roer het even door.
  18. Schenk het honingmengsel over de taart.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
369 kcal
18%1476 kcal
Vetten
28 g.
41%112 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
25 g.
9%100 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Appel-pannenkoektaart