Appelplaatkoek met room

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Vet een bakblik (ca 32 x 39 cm, ca. 3,5 cm diep) in met en bestrooi hem met .
  2. Meng 400 gram , de gemalen , 200 gram , 1 zakje , een snufje , 200 gram in stukjes en 2 in een kom.
    Kneed eerst alles met de deeghaken van de mixer en daarna kort met de hand tot een glad deeg.
  3. Zet het deeg afgedekt ca. 30 minuten in de koelkast.
    Klop de , de , 5 en 2 zakjes met de mixer glad.
    Bestrooi het deeg met een beetje en rol het uit in het bakblik.
    Druk het deeg 1-2 cm langs de rand omhoog.
  4. Prik het deeg meerdere malen in met een vork.
    Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
  5. Meng het met 2 eetlepels .
  6. Schil de , snijd ze in vieren, verwijder de klokhuizen em snijd de in dunne plakjes.
  7. Verdeel de appelpartjes dakpansgewijs over het deeg en bestrooi met de kaneelsuiker.
  8. Verdeel het kwarkmengsel erover.
  9. Bak de plaatkoek 50-60 minuten in de oven.
  10. Laat afkoelen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker, suiker, vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, kwark, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • hazelnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, kwark, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
250 kcal
12%5000 kcal
Vetten
14 g.
20%280 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
17 g.
6%340 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
16 g.
17%320 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Appelplaatkoek met room