Appelplaatkoek
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van alyk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
Bereidingswijze
- Rrozijnen enige tijd wellen in warm water en laten uitlekken in een vergiet.
Zelfrijzend ,donkerbruine en goed door elkaar roeren.
smelten en erdoor roeren.
Bakplaat invetten en het geheel er op drukken.
eroverheen strooien.
schillen in schijfjes of eventueel raspen. - Dit besprenkelen met ,kaneel,en suiker Vervolgens op het geheel uitspreiden.
De oven voorverwarmen op 175 graden gedurende 10 minuten.
Het geheel gedurende 60 minuten bakken(de koek voelt nog wel zacht aan,maar is stevig als je hem af laat koelen).
Eventueel er over smeren.
Af laten koelen en in stukjes snijden.
Het geheel kan in de diepvries bewaard worden. - Na ontdooien is het wat zachter geworden, maar smaakt dan zeker zo goed.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Appelplaatkoek41u
-
Recept
Appelplaatkoek met room41u10m
Variaties op Appelplaatkoek
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Appelplaatkoek | 1 | Taart en gebak |
Appelplaatkoek met room | 1 | Taart en gebak |
Appelplaatkoek zonder suiker | 1 | Tussendoortjes |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- havermout kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bakmeel
- basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 290 kcal | 14% | 6380 kcal |
Vetten | 15 g. | 22% | 330 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 50 g. | 19% | 1100 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |