Appeltaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Vet je schaal in met een beetje van je .
    Kneed de , , en door elkaar.
    Bedek de bodem met ruim 3/4 van het deeg.
  2. Zet dit circa 10 minuten in de koelkast.
  3. Het overgebleven bolletje deeg ook in de koelkast zetten.

    Verwarm de oven voor op 180 graden.
    Schil de en verwijder klokhuizen.
  4. Snij de in stukjes.
    Maak de noten van de klein.
    Mix de appelstukjes, , en .

    Haal je deeg uit de koelkast.
  5. Smeer een laagje op de taartbodem.
    Doe de appelmix op je taartbodem.
  6. Vouw de randjes iets naar binnen.
  7. Verkruimel het bolletje deeg over je taart.
    Ongeveer 20 minuten in de oven.
25
25
25

Variaties op Appeltaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Appeltaart
VariatieAantalGang
Appeltaart32Taart en gebak
Aardappeltaart4Hapjes
Oma's appeltaart4Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • jam en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in studentenhaver
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in jam en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Appeltaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Het resultaat was lekker. Maar het recept was niet duidelijke genoeg. Ik wist niet goed hoeveel studentenhaver er in moest. Ik heb er ongeveer 180g in gedaan. Dat bleek een goede hoeveelheid. Ook ... Lees reactie
Berdine 28 oktober 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
taart
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
3363 kcal
168%3363 kcal
Vetten
208 g.
297%208 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
452 g.
173%452 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Appeltaart