Appeltaart
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van Srijmk
- 1 reviews
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Vet je schaal in met een beetje van je .
Kneed de , , en door elkaar.
Bedek de bodem met ruim 3/4 van het deeg. - Zet dit circa 10 minuten in de koelkast.
- Het overgebleven bolletje deeg ook in de koelkast zetten.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Schil de en verwijder klokhuizen. - Snij de in stukjes.
Maak de noten van de klein.
Mix de appelstukjes, , en .
Haal je deeg uit de koelkast. - Smeer een laagje op de taartbodem.
Doe de appelmix op je taartbodem. - Vouw de randjes iets naar binnen.
- Verkruimel het bolletje deeg over je taart.
Ongeveer 20 minuten in de oven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Hollandse appeltaart445m
-
Recept
Appeltaart van de bakplaat41u
-
Recept
Appeltaart, de lekkerste ooit!41u20m
-
Recept
Appeltaart41u20m
-
Recept
Appeltaart cupcakes425m
-
Recept
Appeltaart41u
Variaties op Appeltaart
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Appeltaart | 32 | Taart en gebak |
Oma's appeltaart | 4 | Taart en gebak |
Aardappeltaart | 4 | Hapjes |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- jam en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in studentenhaver
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in jam en suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Appeltaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per taart | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 3363 kcal | 168% | 3363 kcal |
Vetten | 208 g. | 297% | 208 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 452 g. | 173% | 452 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |