Appeltaart met havermout en rozijnen
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Appeltaart recepten
- Bereiden
- Kookboek van pietepoet
- 2 reviews
Keukenspullen
- Oven
- Rasp
Bereidingswijze
- Vervarm de oven voor op 180 graden.
- Vet een springvorm in.
- Meng het met de suiker en de .
- Smelt de boter en voeg dit toe.
- Meng tot alles goed verdeeld is.
- Schil de appels en rasp ze.
- Meng ze met de en de .
- Doe 2/3 van het deeg in een springvorm.
- Doe hierover het appelmengsel.
- Kruimel de rest van het deeg erover.
- Bak het 75 minuten op ongeveer 180 graden C.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Appeltaart Wilhelmina-Tonia41u15m
-
Recept
Havermout appeltaart410m
-
Recept
Boterkoek met havermout425m
-
Recept
Appelcrisp (appeltaart op zijn Deens)430m
-
Recept
Havermout cake41u30m
-
Recept
Whisky-appeltaart41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
- havermout kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bakmeel
- basterdsuiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (2)
Appeltaart met havermout en rozijnen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 346 kcal | 17% | 4152 kcal |
Vetten | 14 g. | 20% | 168 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 51 g. | 19% | 612 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 1 g. | 1% | 12 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |