Argentijnse runderstoofschotel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Wrijf de vleesblokjes royaal in met peper en zout en de kruidenmix.
    Haal ze dan door de bloem en laat een kwartiertje de smaken op elkaar intrekken buiten de koelkast.

    Bak de vleesblokjes in de boter en olie rondom bruin en haal ze uit de pan, houd even warm onder alufolie op een bord.
    Fruit in het achtergebleven bakvocht de uien, knoflook, peper, tomatenblokjes en tomatenpuree een minuutje en blus het af met de bouillon en de wijn en laat dit 2,5 uur op laag vuur stoven; roer regelmatig goed door.
    Aan het einde van de stooftijd de versgesneden kruiden erdoor mengen met evt creme fraiche en deze heerlijke pan stoofvlees kan op tafel.

    Buon appreveche, oftewel:
  2. eet smakelijk!!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
  • runderbouillon en wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon en wijn
  • boter en runderbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in kruidenmix en wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Argentijnse runderstoofschotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Een heerlijke stoofschotel. Heb hem 2 dagen van tevoren gemaakt, zodat de smaken nog beter tot hun recht kwamen. Voor het vlees heb ik rundersucade gebruikt. Door het beetje vet eraan blijft het vlees... Lees reactie
Jeannette 12 juli 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
734 kcal
36%2936 kcal
Vetten
45 g.
65%180 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
30 g.
11%120 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Argentijnse runderstoofschotel