Arnhemse slagersrol

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Lapje vlees zo plat mogelijk makken of laten doen door de slager.
  2. De en de fruiten.
  3. Meng het ei, paneermeel, peper en zout door het gehakt.
  4. Maak van het gehakt een rol en leg dit op het vlees.
  5. Rol het vlees op en maak het vast met een touwtje.
  6. Bestrooi de rol met peper en zout.
  7. Smoor in wat de , voeg dan de rest van de toe en braad hierin de rol rondom lekker bruin.
  8. Voeg de , en ketjap toe.
  9. Stoof het vlees helemaal gaar.
  10. In een oven van ongeveer 100 graden C.
  11. gaat dit heel goed.
  12. Als het gaar is, uit de pan halen.
  13. De jus zeven.
  14. De pureren, toevoegen de knoflook.
  15. Lekker over het vlees.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • wijn en vleesbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap zoet
  • ketjap zoet past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn en vleesbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter en vleesbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in soepgroenten en vleesbouillon
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena en wijn
  • vleesbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap zoet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
234 kcal
11%936 kcal
Vetten
28 g.
40%112 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Arnhemse slagersrol