Arretjes cake
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van linda29
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Smelt de boter (niet bruin).
Roer de , en de er doorheen.
Dan de in kleine stukjes breken en erbij voegen.
Huishoudfolie in de cakevorm en het mengsel erin gieten.
± 12 uur in de koelkast laten opstijven.
Ook lekker om te maken
Variaties op Arretjes cake
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Arretjes cake | 9 | Taart en gebak |
Chocolade arretjes cake | 1 | Taart en gebak |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- biscuit is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 951 kcal | 47% | 3804 kcal |
Vetten | 42 g. | 60% | 168 g. |
Waarvan verzadigd | 16 g. | 84% | 64 g. |
Waarvan onverzadigd | 9 g. | 31% | 36 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 3 g. | 62% | 12 g. |
Koolhydraten | 130 g. | 50% | 520 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 12 mg. | 1% | 48 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |