Artisjokbodems met zalm en garnalen ( Fonds d'Artichauts au Saumon et aux Crevettes)
- Herkomst Nederland
- Categorie Cocktails
Bijpassend: snacks - Bereiden
- Kookboek van gertvla
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Laat de artisjokbodems een uur marineren in olie met .
- Laat ze goed uitlekken.
- Snijd de in kleine blokjes.
- Meng de geraspte met de room en de .
- Geef er een vleugje bij en wat .
- Vul de artisjokbodems met dit mengsel.
- Laat de samen met de tot de helft inkoken.
- Klaar hem met eiwit.
- Week de blaadjes in koud water en los ze dan op in de .
- Leg enkele op de artisjokbodems en zet ze koud weg.
- Als de gelei bijna koud is, trekken we de artisjokbodems 2 maal door de gelei.
- Serveer goed koud.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwitten
- slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn, suiker, wijn, gelatine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalm en gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 31 kcal | 1% | 124 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |