Asperge-dragon cappucino op een compote van rabarber
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenmachine
- Staafmixer
- Zeef
Bereidingswijze
- Verwijder voor de compote de draad van de .
- Snijd dit in stukjes en kook deze zachtjes gaar in het met .
- Voeg de geweekte gelantine toe, roer goed door en vul de glaasjes warm af, koel deze vervolgens terug.
- Kook de gaar in de aspergebouillon en .
- Pureer in een keukenmachine en zeef de vloeistof.
- Schuim de massa op met een staafmixer, tot een cappucino.
- Snijd op het laatste moment de dragon fijn en vermeng deze met de aspergecappucino.
- Als de compote koud is, lepel er voorzichtig de cappucino op.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Rabarber moes445m
-
Recept
Asperge in een knapperig jasje41u5m
-
Recept
Pate van gevogelte in een deegkorst42u45m
-
Recept
Omelet met feta, asperge en zalm415m
-
Recept
Asperges met ham en ei en een romige saus430m
-
Recept
Emping balado (kroepoek besprenkeld met een pittige stroop van Javaanse suiker)435m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- room is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en gelatine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 24 kcal | 1% | 144 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 18 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |