Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in ijs
Suiker
suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
ijs kan sporen bevatten van ei en Allergie in eidooiers
Koemelk
ijs kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en slagroom
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in balsamico azijn
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in ijs
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
melk en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, balsamico azijn, suiker
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in ijs
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Asperge ijs heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Dit is het meest smakelijke (bijzondere) ijsgerecht dat ik ooit gemaakt heb en met vrienden heb gedeeld.
Helemaal top.
Groet Jan
Jan Davids 18 december 2011
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.