Asperge-zalmcocktail voor hapjesbuffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Maak de schoon en ko ze ca. 2o minuten.
Was de en snijd de houtige uiteinden eraf. - Snijd de in stukken en kook ze ca. 7 minuten in een laagje water met .
- Giet ze af en laat ze afkoelen.
Maak de schoon en snijd ze in vieren. - Laat de schrikken onder koud water.
- Laat ze iets afkoelen en schil ze.
- Halveer de kleine en verdeel de grotere in vieren.
- Snijd de zalm in stukjes.
Roer de crème fraîche en het sinaasappelsap door de . - Breng op smaak met en .
Doe de , de , de , de zalm en de saus bij elkaar. - Laat het geheel ca. 30 minuten marineren.
- Was de alfalfa en laat hem uitlekken.
- Breng de salade nogmaals op smaak met en , garneer met de alfalfa.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Salade van aardappel, asperge en ham voor buffet41u15m
-
Recept
Waldorfsalade met cantharellen voor buffet42u10m
-
Recept
Kipfilet met knoflookcrème voor buffet430m
-
Recept
Sandwichduo's voor picknick430m
-
Recept
Kaas-worstsalade met radijsjes voor buffet430m
-
Recept
Gehaktmuffins in bacon voor buffet450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in slasaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in slasaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 135 kcal | 6% | 540 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 24 g. | 9% | 96 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |