Aspergerisotto

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in een ruime pan en fruit hierin de ,lichtgeel, voeg de ansjovis en de rijst toe.
  2. Bak al omscheppend tot de rijstkorrels doorzichtig zijn geworden, blus af met de .
    Voeg een scheutje bouillon toe en blijf roeren tot dit helemaal is opgenomen.
  3. Voeg dan pas de volgende scheut bouillon toe.
  4. Na ca 20 minuten is alle bouillon opgeneomen en de rijst beetgaar.
  5. Breng intussen in een andere pan ruim water met wat aan de kook.
  6. Snijd de elk in 3-4 stukjes en kook ze in 3-4 minuten beetgaar, Giet af en houd apart.
  7. Schep de aspergestukjes, de kaas en de citroenrasp door de rijst.
  8. Breng op smaak met peperen evt.
  9. met .
    Serveer direct.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Aspergerisotto

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Aspergerisotto
VariatieAantalGang
Rib-eye met funghi porcini en aspergerisotto1Vlees
Aspergerisotto1Vis en schaaldieren
Aspergerisotto met parmaham1Rijstgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Aspergerisotto heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Hoeveel bouillion? Staat niet bij de ingrediënten genoemd.
Cor de Jong 1 mei 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
287 kcal
14%1148 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
47 g.
18%188 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aspergerisotto