Verhit de olie in een ruime pan en fruit hierin de ,lichtgeel, voeg de ansjovis en de rijst toe.
Bak al omscheppend tot de rijstkorrels doorzichtig zijn geworden, blus af met de .
Voeg een scheutje bouillon toe en blijf roeren tot dit helemaal is opgenomen.
Voeg dan pas de volgende scheut bouillon toe.
Na ca 20 minuten is alle bouillon opgeneomen en de rijst beetgaar.
Breng intussen in een andere pan ruim water met wat aan de kook.
Snijd de elk in 3-4 stukjes en kook ze in 3-4 minuten beetgaar, Giet af en houd apart.
Schep de aspergestukjes, de kaas en de citroenrasp door de rijst.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
Koemelk
parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Aspergerisotto heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Hoeveel bouillion? Staat niet bij de ingrediënten genoemd.
Cor de Jong 1 mei 2013
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.