Verhit de olie in een grote pan met dikke bodem en fruit de (en eventueel knoflook) circa 1 minuut.
Voeg de toe en roer tot de rijstkorrels glanzen.
Schenk de erbij en laat de rijst, al roerend, sterven in de witte (zoals de Italianen dat noemen).
Voeg het aspergevocht uit de 2 potten toe en roer regelmatig.
Voeg pas bouillon toe als het aspergevocht nagenoeg is opgenomen.
Voeg beetje bij beetje de hete bouillon toe en roer regelmatig.
Voeg pas nieuwe bouillon toe als de vorige scheut is opgenomen.
Kook de rijst zo in circa 30 minuten gaar.
Voeg op het laatste de in stukjes gesneden en eventueel de schoongemaakte rode zalm(1 blik) (in stukjes) toe.
Voeg zwarte peper toe naar smaak.
Alles nog even goed doorwarmen.
Eet smakelijk!
Noot:
het geheim van een goede risotto zit hem in geduld en veel en rustig roeren!
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillon
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en groentebouillon
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en groentebouillon
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillon
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillon
Vis
zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.