Dep de droog en bestrijk ze met versgemalen .
Smelt de in een pan, laat uitbruisen en braad de aan beide kanten mooi goudbruin.
Schil de en kook ze in ± 10 minuten gaar.
Kook de kippenbouillon(1 liter) tot de helft in, breng deze fond op smaak met versgemalen peper(1 theelepel) en wat zout(0.25 theelepels)(15 gram)(15 gram) en monteer ze op met klontjes koude boter(75 gram).
Kook de eieren(4) in 10 minuten hart en pel ze.
Snij de eieren(4) in plakjes of hak het eiwit en het eigeel apart fijn.
Verwarm de groene asperges(750 gram)(750 gram) even en haal de groene en de witte asperges(750 gram)(750 gram) uit het kooknat en laat ze even uitlekken.
Spoel de muntblaadjes af en dep ze droog.
Leg de kipfilets(4) op de borden, schep er de saus over en leg de asperges(750 gram)(750 gram) erbij.
Garneer met het ei en de blaadjes munt(4 takjes).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
kippenbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
Koemelk
kippenbouillon en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
Lactose
boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout, zout, zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.