Bak voor de saus de groenten aan in de .
Blus af met de fond, de en de room(200 milliliter).
Laat ongeveer 30 minuten intrekken, zeef de saus n breng op smaak met peper en zout(1 stuk)(1 stuk).
Maal de ingredienten voor de peterselie(1 stuk)(1 stuk)-olie(1 stuk) fijn met de staaf mixer en breng op smaak met zout(1 stuk) en peper.
Bak de mulfilets in een beetje olie(1 stuk) even aan, met de rode kant naar beneden.
Draai om en laat ze ongeveer 4 minuten gaar worden.
Smelt de boter(1 eetlepel) in een andere pan en roerbak de asperges(1 kilo) in 5 minuten beetgaar.
Strooi er de suiker(1 eetlepel) overheen en laat even karameliseren.
Doe er citroensap bij en roer goed door.
Verdeel de asperges(1 kilo) over 4 borden en leg de vissen erop.
Schep de saus eromheen en druppel er wat peterselie(1 stuk)(1 stuk)-olie(1 stuk) over.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en wijn
Suiker
suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en wijn
Koemelk
boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
Lactose
boter en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, wijn, wijn
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
peper en zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Asperges met rode mul en wittewijnsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Goede combinatie tussen de vis (rode mul) en de asperges! Met een beetje eigen inbreng met betreffende de saus is er een heerlijk gerecht van te maken.
Harry Thijssen 15 april 2014
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.