schillen en in de bouillon in ca. 15 minuten koken.
De laatste 5 minuten van de kooktijd de gesneden sjalot en het 1/2 toevoegen.
Groenten uit de bouillon nemen en knoflook verwijderen.
De kopjes van de snijden en apart houden.
De rest van de samen met de sjalotjes en de bouillon in de blender pureren en door een zeef passeren.
De bouillon weer aan de kook laten komen en op smaak brengen met en zout(1 stuk)(1 stuk).
Bereid de zalmballetjes door de zalm(300 gram) klein te snijden en vervolgens samen met de eigelen, crème fraise, peper(1 stuk)(1 stuk) en zout(1 stuk)(1 stuk) in de blender te pureren.
De verkregen puree goed door laten koelen.
Daarna met 2 lepeltjes balletjes vormen en deze in de visbouillon gedurende 1½ minuut pocheren.
Meng eigelen met de room zodat een luchtige room ontstaat.
Uitserveren:
Aspergekoppen en zalmballetjes verdelen over de voorverwarmde soepkoppen, aanvullen met soep en daarna 1 lepel room toevoegen en direct uitserveren.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon en visbouillon
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in runderbouillon en visbouillon
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
runderbouillon en visbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eigeel en eigeel
Koemelk
runderbouillon en visbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon en visbouillon
Lactose
room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon en visbouillon
Vis
zalm en visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.