Aspergetaart met bacon, schouderham en geraspte belegen kaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Aspergetaart recepten
- Bereiden
- Kookboek van aggie63
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakvorm
- Koekenpan
- Oven
Bereidingswijze
- De oven voorverwarmen op 200 graden C.
- Bakvorm bekleden met .
- Bacon in een droge koekenpan aanbakken tot het krult.
- 10 min.
- koken en in stukjes van 4 cm snijden.
- Bodemvorm bedekken met de bakbacon, hierop de uitgelekte en het grootste deel van de gemengd met de in blokjes gesneden ham.
- Maak een mengsel van de , , , en de geknipte en de en giet dit over de inhoud van de bakvorm.
- Strooi hierover de rest van de en ham.
- De taart in circa 45 min.
- bakken op 200 graden C.
- De taart kan zowel warm als koud worden gegeten.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Aspergetaart41u10m
-
Recept
Gegratineerde courgette met geraspte belegen kaas455m
-
Recept
Spinazie-ovenschotel met geraspte belegen kaas440m
-
Recept
Aspergetaart met kruiden41u20m
-
Recept
Lasagne met rundergehakt, broccoli en geraspte kaas440m
-
Recept
Andijvie uit de oven met ham en geraspte kaas425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- bladerdeeg en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en slagroom
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas en slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 197 kcal | 9% | 788 kcal |
Vetten | 9 g. | 13% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |